Bali 2018

Res med Happy Spine ut i världen

Vi är mer än glada att kunna erbjuda dig denna resa till andra sidan jordklotet.

Under 7 dagar kommer vi att göra så lite som möjligt förutom att investera i vårt varande, yoga och konsten att meditera. På mattan, tillsammans med naturen, i tystnad, i dialog med människor som delar ett ömsesidigt intresse för personlig utveckling.

Tanken med detta retreat är att tillåta dig att fullt ut landa i det enkla – men storslagna. Tillsammans kommer vi att yoga, meditera och praktisera hur vi bäst guidar oss till välmående.

Utforska alla dimensioner och existenslager av oss själva;

inifrån och ut – utifrån och in.

Varje dag blandar vi kraftfullare yoga och lugnare yoga. Så oavsett erfarenhet, kan alla delta.  Dagarna fylls med yoga, filosofi, massage, meditationer, sol & bad och hälsosam mat m.m.

Du kommer definitivt att lära dig att meditera under vistelsen, om du inte redan är van. En perfekt plats för att praktisera både yin & yang – det bästa av båda världar.

En liten extraordinär oas, där vi kommer att spendera magisk tid tillsammans!

Delat boende – Early birdboka före 10 november: 9´995kr. Efter 10/11: 11´995kr
Singelrum – Early birdboka före 10 november 14´995kr. Efter 10/11: 16´500kr

 

Vad ingår:
– Boende 7 dagar/6 nätter
– Transfer, tur och retur Denpasar
– Fukost och middag
-2 yogaklasser samt meditationsklass per dag
– Utflykt

 

Vad ingår inte:
– Flygresa
– Reseförsäkringar

-lunch

Vid anmälan skickas en faktura på 5´000 kr som är bokningsavgiften

och ingår i retreatkostnaden. (återbetalas ej)

Resterande betalning; senast 26 Januari 2018. Bokning är bindande.

Din lärare är Sandy van Langenberg & Sarah Elfvin

Yogaformer: ISHTA,( Hatha, flow -vinyasa) Yin,Restorativ och Yoganidra

Begränsat antal platser – Viktigt att hålla gruppen liten och unik, tycker vi

BOKA DIN PLATS: mail coach@happyspine.se

Vad kommer vi att göra?

Nivån på praktiken individualiseras i vår undervisning – Ishta yoga; där vi fokuserar på anpassning till kropp och själ i linje med flödet; andetagets rörelse, meditation, pranayama (andning) och visualiseringar för att balansera oss från insidan och ut. Varje morgon kommer att innebära en mer kraftfull praxis, efter frukost en meditationsklass och på eftermiddagen initieras mer restorativ / yin / Yoga Nidra praxis. På Kväll/morgon erbjuds alla att gå djupare och släppa spänningar genom att öva på att bara vara i tystnad med sig själv.
Om du letar efter ett retreat där du kan fördjupa dina fysiska övningar samt få en ordentlig meditation och minska belastningen på många nivåer; då är detta Retreat på Bali definitivt det rätta för dig

Var på Bali ska vi vara?

Retreatet hålls till på en unik resort-Puri Oka Beach Bungalows för en sann smak av Bali.

Inbäddat i en fiskeby där bergen möter havet är Puri Oka Beach Bungalows, som passar alla individuella behov.

Candi Dasa ligger vid havsremsan i östra Bali som ligger på kanten av en sötvattenlagun. Det är populärt turiststopp och beskrivs ofta som ett mer lugnt och avslappnat strandalternativ till det fina, nattklubbfyllda området Kuta eller de stora, manicerade orterna på Nusa Dua. De flesta källor säger att en fiskeby grundades på platsen vid 1200-talet och innan det moderna namnet Candi Dasa antogs var det känt som både Teluk Kehen (”Bay of Fire”) och Cilidasa. Det finns ett tempel nära lagunen, med en staty av fertilitetsgudinnan Hariti omgiven av en grupp barn och cilidasa översätter från balinesiska som ”tio barn”, så många balineser som vill få barn att gå på pilgrimsfärd till denna plats. Det moderna namnet anses vara en korruption av detta äldre namn. Staden började som turistmål på 1970-talet, eftersom det finns bra snorkling och dykning i området och staden ger enkel åtkomst till andra destinationer i östra Bali

På restaurangen sitter du direkt vid havet, så på morgonen kan du se när fiskaren tar dagens fångst.
Restaurang erbjuder inte bara god hälsosam mat utan vackra solnedgångar medan du njuter av en eftermiddagsappertizer.

Sevärdheter som erbjuds: Fiske, Snorkling, Dykning, skärmflygning, Surfing, Trekking, Historiska byn, Vattenpalatser, Monkey Mountain tempel, resa till Gilli Islands. Så det finns en del att göra om du väljer det på din fria tid.