Personlig Tränare online!

Vi skräddarsyr program för dig och ditt individuella behov!

Regelbundna uppföljningar varje vecka.

8 veckor: 2 295:- / Nu 20%  på ord. pris under februari

12 veckor: 2 995:-

6 månader: 5 595:-

12månader: 795:- / månad

PT-Online
Vi erbjuder kost och träning utifrån dina förutsättningar  – du bestämmer själv vad du har för mål och vi hjälper dig på vägen dit och coachar dig på banan.

Med individuellt utformade kost- och träningsprogram kan du vara säker på att du får ett upplägg som passar dig, dina unika behov och dina individuella mål. Vi erbjuder personligt anpassade träningsprogram unikt för dig. Oavsett om du är ute efter att bygga muskler eller jobba på att förbättra din Hälsa.

Oavsett om du vill gå till gymmet flera gånger i veckan eller träna hemma kan vi hjälpa dig med det. Alla kan oavsett ålder och tidigare erfarenhet – och det hela görs dessutom online, något som gör det lättare för dig att få till det i din vardag. Det är du som gör skillnad så Tveka inte att kontakta oss Så ska vi hjälpa dig att nå ditt mål.

Sänd din anmälan till: coach@happyspine.se och fyll i hälsodeklarationen på denna sida.

Du kan även testa hälsoprogrammet som beskrivs nedan. Ett sammarbete med 3dje part och deras kosttillskott.

Hälsoprogrammet

Kickstarta 8 veckor

Kickstarta din viktminskning och starta din hälsoresa med Hälsoprogrammet 8 veckor.

☆ Mer energi
☆ Bättre sömn
☆ Mindre sötsug
☆ Minska i vikt
☆ Få bättre vanor

Längtar du efter en hållbar livsstil där du känner glädje med dina resultat både vikt & hälsomässigt? Efter 90 dagar med oss har du verktygen du behöver för att bibehålla din nya livsstil med bra mat och god balans.
Vi har begränsat antal platser så först till kvarn.

Att följa Hälsoprogrammet har löst hälso- och viktproblem för många personer som tidigare i livet provat många andra dieter. Resultaten har visat att man går ner mellan 2-12 kg under programmet redan de 4 första veckorna. Du fortsätter sedan med ett kostnadsfritt kostschema i 8 veckor, med stöd i grunden från kostrådgivare, och din personliga coach.

Några som genomför Hälsoprogrammet säger:

”Jag har nog provat de allra flesta dieter som finns, äntligen har jag fått bestående resultat”
”Jag känner mig mycket gladare, piggare och har mer energi”
”Många kilon och cm har försvunnit”
”Har aldrig fått sådana resultat på så kort tid”
”Äntligen har min förbränning kommit igång”
”Jag känner mig fastare i hela kroppen”
”Mina IBS symtom har försvunnit

Vad innebär en livstilsförändring

Vad innebär det att göra en livsstilsförändring?

Även om vi tycker att vi äter bra mat så är det nästintill omöjligt att få i oss rätt mängd näring för att kroppen ska må bra. Detta gäller oavsett hur bra vi tycker att vi lever och vad vi gör för att må bra, till exempel tränar och rör på oss.
Oavbruten press, stress och dåliga (mat)vanor är ofta de grundläggande anledningarna till att många inte når de mål man satt upp på jobbet och privat. Många slarvar med sig själv och sitt eget välmående.

Nu är det dags att unna sig att få må bra, känna sig piggare, bli gladare, tappa kilon och många cm samt hjälpa kroppen till rätt balanser. De personer som följer Hälsoprogrammet har fått resultat som:

 • Viktminskning 2-12 kg
 • Bättre sömn
 • Fått en fungerande mage som är i balans
 • Bättre återhämtning efter träning
 • Optimalt immunförsvar
 • Man känner sig piggare och får mer energi
 • Lindring av muskelkramper och ”myrkryp” i benen
 • Förbättrad ämnesomsättning
 • En kropp i balans som orkar mer och mår bättre

En personlig hälsocoach hjälper dig att nå hela vägen fram och följer dig genom hela hälsoprogrammet. Hälsocoachen finns som ett bollplank för att stötta och peppa dig så du kan nå dina mål. Vi har en gedigen erfarenhet om kost och hälsa och kommer att ge dig vägledning kring hur du lämpligast kan använda produkterna och kostschemat under hälsoprogrammet.

Maten du äter under hälsoprogrammet inhandlar du i vanliga butiker. Du äter enligt en enkel kostplan vilket innebär att du inte känner dig trött eller hungrig, utan här får du en ultimat storstädning av kroppen samtidigt som du behåller din energi och glädje. Du äter mycket protein och tar näringstillskott för att stötta kroppens processer.
Aminosyror ser till att muskelmassan bibehålls. Dessa tillsammans gör att det blir en positiv synergieffekt av mat och vitaminer. Man går ner 2-12 kg den första månaden och får energin tillbaka.

Efter denna inledande månad upplever man minskat sötsug, mer energi, ordning på magen, bättre sömn, god återhämtning, motivation, vaknar utvilad och mycket annat.

Kostnad

Vad är hälsan värd för dig? Det är DIN kropp och DU som bestämmer när DU är nöjd! Ingen annan. Coachningen och allt stöd du behöver under hälsoprogrammet för att lyckas nå ditt mål är kostnadsfritt.

Som utvald deltagare får du ta del av:

 • Enkelt kostschema som ger garanterat resultat
 • Gratis coaching av mig under 90 dagar
 • Tillgång till vår Facebookgrupp där du kan ställa frågor, dela dina erfarenheter eller ta del av andras. Låt dig inspireras!

Den investering du behöver göra är att handla bra mat i din vanliga matbutik samt ett näringstillskott som gör att programmet fungerar optimalt och ger resultaten du önskar med bra energi i kroppen.

Månad 1. 1809 kr
Månad 2. 860 kr
Månad 3. 860 kr

Hur ser din matkonsumtion ut idag?
Mat, fika, restaurangbesök, godis, läsk och alkohol mm?
Med hälsoprogrammet sparar de flesta in några kronor per dag då vi använder oss av bra basföda för bästa resultat.
Investera 37kr/dag i näringsdrycker som hjälper kroppens processer under hälsoprogrammet plus BRA mat så hamnar den totala kostnaden på cirka 100kr/dag.
Så! Är du värd att göra förändringen du längtar efter?

Vi vill poängtera att detta inte är en kortsiktig viktnedgångsdiet utan en långvarig investering i din hälsa, där man använder sig av näringskoncept i kombination med kostråd samt viss livsstilsändring för att uppnå ett varaktigt resultat. Tveka inte att höra av dig om detta låter intressant och stämmer in på dig, platserna är begränsade.

Hälsodeklaration

© Copyright 2011-2017 - Happy Spine & Mind - Design: by Zerina