Kategorier
Sandys blogg

Hur får jag till det?

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Kreativitet och drivkraft…vad sjutton är det för mig?

Har i 2 års tid haft fokus på tävling i bodyfitness och nu bestämt mig för att vila i den erfarenheten. Det är dags att dela med mig av det livet har gett mig, tänker jag. Ni som följt med på instagram har sett utvecklingen från tävlandet och fått ta del av en del av det på vägen. Men det blir inte lika mycket text där som jag ibland tror kan ge en mer realistisk bild av det vi håller på med. Det som varit en stor insikt för mig är hur jag utvecklat mitt mind.  Hur yoga har hjälpt mig men också vilket pannben som krävs för att fullfölja det jag gör och har gjort i livet.
[/av_textblock]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Ämnen som jag hoppas ska inspirera och vara intressanta är:

  • Vad är viktigt och när?
  • Hur ska jag prioritera
  • Var får jag motivationen från
  • diet & offseason
  • Vad händer när vi är hormonella; förklimakterie, PMS, osv
  • Kan vi utveckla muskler i 50årsålder?
  • Hur får jag ihop det; vardag, socialt, träning, familj, vänner, jobb…
  • jag bjuder in dig till mer av min vardag…Bring it on 2019! Kan jag inspirera dig! Häng med och se…

[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’https://www.happyspine.se/wp-content/uploads/2019/01/51212950_1985043598282765_3744139986555895808_n-300×233.jpg’ attachment=’5677′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_half]