Året har börjat med ett äventyr och resan fortsätter.

 

Är nu hemkommen från det vackra Gran Canaria och 2 veckors skön återhämtning som blev både semester och smekmånad. Vi passade nämligen på att gifta oss i smyg. Vår cermoni skedde i all enkelhet i Sv. Kyrkan, San Augustin den 2 januari 2013. Min fantastiska sambo och numer make har funnits vid min sida sen 2006. Han är mitt bollplank, bästa kompis, själsfrände, min kärlek, den som stött och blött ideer med mig när studion föddes, den man som får mig att skratta mig till sömns, axeln som jag har lutat mig på när orken tagit slut, mannen som vågat ifrågasätta så att jag stannat upp och reflekterat, ja listan kan bli hur lång som helst.

Nu kan jag stolt och med respekt säga: han är min enligt lag! ;-)

Peter är med och utvecklar studion med sina skills och erfarenheter och vår resa med er har bara börjat. Vi ser ljust på framtiden tillsammans med er och studion.

Året har bara börjat så håll koll på hemsidan och facebook – lets get on our life-ride!

OM Shanti