Sankalpa – yogaklassen där du sår dina frön och intention för 2015

Gottnytt2015

 

Är du en av alla som funderar på nyårslöften för 2015?

 

Brukar dina nyårslöften hålla året ut? Tar du ansvar för din intention och skapar förutsättningar för att det ska hålla? Sår du dina frön i näringsrik jord eller lägger du dem ovanpå så att ev vind kan ta dem?

På fredag den 2 januari kl10-11.30 har vi en Sankalpa. Vad är det egentligen?

Min fantastiska lärare Sarah Platt-Finger skriver så här:
”Varje år vid den här tiden, vi begrundar våra önskningar och ambitioner: vad är det som vi verkligen vill manifestera i våra liv? Det är en laddad fråga med oändliga möjligheter, så hur kan vi alla avgränsa den till en enda avsikt, än mindre åta sig det? Även om vi kan ha mer än en avsikt för det nya året, den tantriska praxis Sankalpa gör att vi kan komma åt den som är skriven i våra hjärtan och filtrera det i vår vardag.

Sankalpa kommer från två ord: ”san”, vilket innebär att förfina mot anden och ”kalpa”, vilket är en tanke eller avsikt. Sankalpa är mer än bara ett nyårslöfte. Det är ett löfte att leva i enlighet med vår högsta sanningen, vår ande. Genom Sankalpapraktiken bäddar vi detta löfte i de djupare riken, i vårt omedvetna. Anledningen till att de flesta nyårslöften inte fungerar beror på att vi satt dem från vår medvetna sinne. Sinnet – föremål för så många variationer, projektioner, och bilagor – har bara uppmärksamhet i några sekunder i bästa fall. Det är det omedvetna som verkligen styr oss, och denna vägledning härstammar i sakralcentret. De gamla yogisarna visste att medvetenhet på korsbenet var roten. Genom fysiska ställningar, andningsarbete, visualisering och mantra har vi möjlighet att utnyttja sinnet och vibrerar den i nivå med vår ande, och få tillgång till dess budskap. Vi använder sedan ytterligare tekniker för att plantera frön till vår avsikt i marken av vårt medvetande, så att den kan blomma och manifestera in i vår verklighet.”

 

Du behöver inte ha bestämt dig för något specifikt löfte eller intention för 2015. Det kan få komma till dig under klassen. Jag vägleder dig med tekniker för att sätta mål och sedan yogar vi för att manifestera det och låta det ta fäste i vårt omedvetna.
Klassens innehåll:
Kriya, målsättningsövningar, SWEAT- yogapraktik, meditation och mantran.

Låt dig inspireras! Ta ansvar för 2015, DITT År! BOKA NU!

Då bokningssystemet fortfarande ej är igång så tar jag emot bokningar via mejl och sms.
sandy@happyspine.se / 070-676 51 98

Pris: 150:-

VÄLKOMMEN!

2 Kommentarer

Kommentering är stängd.