Hösten med sin vackra färg och friska luft…

 

Äntligen kan vi säga att den är här, Hösten. Och med den färgas naturen i vackra oranga nyanser. Jag älskar’t som det skulle sägas på slang. Älskar, för att kura under en filt med tända ljus bredvid dem vi älskar. Att få ta promenader med den sköna höstjackan bredvid någon som håller mig sällskap eller att lugnt meditera promenerandes själv och bara vara med dofter, syner, ljud – sång ifrån naturens alla varelser och miljöer.

På Happy Spine tar snart höstens schema vid och från v42-50 börjar nya kurser. Så det är dags att anmäla sig för att vara med om platserna. Det blir nyheter på schemat med ny lärare och ytterligare en kurs. På söndagar kl17.30-18.45 kommer Irja ( läs mer på ”dina lärare”) att guida dig i en Ischta inspirerad Hatha Yoga.

Prova på helg! Den 27-29 september kan du komma och prova hatha yoga, se event/ workshop. Anmälan och info sker till Irja Convalius- 0733-906003

Som sagt:Älskar hösten och all flödande inspiration!

Nu stundar en inspirationshelg för mig i Stockholm där vi ska sätta detaljerna för retreatet i vår. Så håll ögonen öppna för snart släpper vi platserna inför yogaresan till Mallorca den 3-6 April 2014.

 

Om Shanti, Shanti, Shanti

(Många yogaklasser avslutas med ett Om och tre ShantiShanti är Sanskrit och betyder fred eller frid. Med det första shanti ber vi om frid för oss själva, i oss själva. Med det andra ber vi för en fridfull omgivning, för våra relationer och för vår närmaste omvärld. Med det tredje shanti tanker vi på hela världen, må den vara i fred. Må det finnas frid i alla varelsers hjärtan.)

Sandy