Jag skulle nog kunna vänja mig. =)

Vilken härlig start på veckan!

Vackert väder och solen strålar ikapp med alla leenden över att den har kikat fram. Värmen börjar sakteliga ta fäste och känslan av sommar infinner sig i mitt sinne. <3

Måndag och hela dagen bokat med kunder och en grandopening bokad till kvällen. Det är nu det börjar, känslan av vardagslyx börjar infinna sig…Ett glas champagne en solig måndag kväll. :-)

Inte nog med att det blir mingel med kära kunder och deras gäster för mitt i detta folkhav finns prinsen, min prins! ;-) Det är vardagar fulla av resor och arbete på annan ort men just denna kväll så är även han gäst och vi ses till middagen. Här är det verkligen så bra ordnat med härlig grillbuffe’ och tilltugg. Tack för det Q!

Tisdag; Golftävling på förmiddagen. Klockan ringer kl06.00.  Morgonstund har guld i mun sägs det och jag kan bara hålla med när mina sinnen startar igång och fåglarna kvittrar ikapp med doften av nyklippt gräs.

Här ska det slås golfbollar så det står härliga till och det gjorde det de första 9 hålen. Var riktigt nöjd med spelet och sällskapet var supertrevligt. Men sen, vad hände då…jo magen började kurra och blodsockret sjönk, hungrig! Oj, en japp var väl inte det bästa alternativet men bananen innan räckte liksom inte. Nu var det berg och dalbana och fokuset försvann men lika glada var vi…nu kom proviant bilen och vi fick kaffe och smörgås. Tjoho nu ni var vi alla på G igen.

32p i mitt singelspel och de andra hade 35p resp 30p. Vi var ju ett superTeam. Nu visade sig dock att det var en strålande dag för de flesta och det scorades bort i kring. Så himla kul! Bra tajming på vädret för arrangörerna Swedbank.

Avslutar denna vackra dag med kunder på praktiken och en härlig Yogaklass med tema ”förnöjsamhet” Jag har det så bra! Jag väljer detta, vad väljer du?

Kram och ha en fortsatt bra dag…in med lite mer vardagslyx!