Kategorier
Sandys blogg yoga

Körsbärsträd

När jag kikar ut genom fönstret ser jag ett vacker körsbärsträd och denna vecka har vi ofta språkat om våren, alla skiftningar och att vi faktiskt hinner med i år. Våren verkar vilja bjuda in oss, att se alla naturens gåvor från knopp till blommning. Men vad gör de flesta? Jo jag hör dem gnälla på den stackars våren, kom igen -vi vill ha värme. Jo, jag tackar jag. Minns ni året då värmen kom på en vecka och allt var nästan över inom samma lopp. Då gnälldes det att vi inte hade blommor till midsommar.

Men vad får människan så girig och bitter? Jag önskar oss bättre linser och en ödmjukhet för det som serveras oss. Det hjälper yogan mig med. Sommargåva från fina Jenny, där bland annat en av böckerna, Raja yoga -conquering the internal nature innehåller texter att ta lärdom av. Låt oss blomma tillsammans innifrån och ut. Det är inte svårare än så. Välj att säga det positiva och begrav det andra och låt det förmultna. Tack bästa Jenny för böckerna, de  kommer att förgylla framtiden.
[/av_textblock]

[/av_one_half][av_one_half min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Sitter här med min mala som jag fått i sommargåva av en vacker och generös elev, Sara. Du ger så mycket mer än det du skapar med dina händer och din kreativitet skapar känslor, kärlek, lycka, åtrå till ditt hantverk. Men ditt hjärta skapar en känsla av samhörighet och bekräftelse.

Tack tjejer för att jag får vara eran guide men också elev. Vi skapar Alla trädgårdar att besöka tillsammans. Visuellt eller bara inombords på våra egna projektordukar, det spelar ingen roll. Njut av din trädgård, ta bort det som vissnat och sätt nya frön och lökar. Låt dem gro med din hands omsorg, vattna och ge näring så kommer det att bli vackert blommande.

Du gör denna text till din egen, utan värdering eller analys får du den i gåva av mig. Att läsa och skapa din egen substans.

Tack för att du ville läsa.

Njut av din helg!

Sandy
[/av_textblock]

[/av_one_half]