Marknad i byn

13711651_10153828316535897_93132030_o

Hettan slog till som en öppen hand slår till på din kind. Blossande röd upptäcker jag att långklänningen jag valde med omsorg för att den var sval började klistra sig mot min hud. Kändes som om människorna kom närmre och närmre innanför min heliga sfär.

Det är marknad i byn Santanyi, den hålls varje onsdag och lördag morgon under högsäsong. En underbar by att tillbringa tid att bara vara och flanera runt bland fantastiska byggnader och underbara små mysiga restauranger och butiker. Nu även en marknad där det erbjuds fantastisk frukt och grönsaker i alla färger, keramik, bijouterier, handgjorda smycke, kläder och ja, du kan nog finna det mesta här. De står utmed gator och torg så folk reser från hela ön för att få några timmar här denna dag. Just idag får jag tillbringa min dag med mina fantastiska vänner som bor här på ön och jag är så tacksam för den stunden, vi hinner inte ses så mycket i vår vardag. Efter ett par timmars shopping får jag hoppa i bikini och en klänning där benen får svalna i vinden och så tar vi bilen ut till beachen där vi intar en lunch alldeles vid havets kant. Njuter! En promenad utmed kustlinjen och vi får en alldeles egen strand sånär som på en familj, det är ett vackert naturreservat som känns som om vi hamnat i Skärgården där hemma. Colònia de Sant Jordi levererar i upplevelse och vi slår oss ner på stranden. Barnen slänger sig i vattnet och snorklar som om de aldrig gjort annat, Stillhet och kärlek till denna stund. Evigt tacksam!