Kategorier
Sandys blogg

Mellan hägg och syren, mellan soldäck och tenta…

Här sitter jag och kikar ut på skuggorna som faller av det vackra vädret utanför i väntan på nästa kund. Skrev just i sista kundens journal att det fortfarande var april månad…vad hände med de veckorna egentligen? Det är ju redan mitten av maj! =)

Vi blev med sommarstuga i fjol höst och har sett fram mot vår och sommar men jösses vad jobb vi kan utföra om vi bara vill.

Det har städats och fejats rejält och nu har vi gjort en priolista så det kan bli lite dagar utan arbete och bara solstol också ;-)

Vi står nu inför ett för oss stort projekt och det är att bygga altan/soldäck…det var verkligen inte bara det. Såå kul det ska bli (hoppas jag) om inte annat så kommer vi att känna stolthet när vi sitter där på däcket och njuter av resultatet. I helgen ska det förberedas  med plintar och markarbete sen så sätter vi fart på skruvandet…Tur det finns färdiga plintar att köpa och underbara vänner som vet hur marken ska beredas.

Mitt i allt detta äventyr så ska jag även läsa inför min anatomitenta och min kära sambo är projektansvarig för årets basist träff/workshop så jag ska även laga Chili con carne till 50 hungriga män. Tja, det händer lite i maj måste jag nog erkänna…;-)

Bäst att åka till bygghandeln och hämta några plintar så vi har allt inför helgen.

Ha de bäst i sommarsolen

Kram