Kategorier
Sandys blogg

Trotsade snöstormen!

Vad glad jag är att jag for iväg, det har varit en innehållsrik helg.

Kan väl säga att resan dit på nästan 5tim kändes i kroppen, hade behövt en behandling själv. 2mil från Strömstad skiner solen upp-kaxigt! Med tanke på att snön vräkt ner innan och vindarna sög tag i bilen tidvis så kan vi snacka om kontrast! Appropå kontrast så hade hotellet ett underbart ”tusen och en natt tema” (bilden är ej från helgen men dock så likt dekorationen på hela stället)

Det fanns en och annan man som säkert önskade att de var en arabisk prins när de duktiga magdansöserna kom i sina vackra klänningar och fick höfterna att röra sig omänskligt-de behövde ingen mobilisering kan jag säga!

Detta vackra skådespel skedde samtidigt som vi på SPA avdelningen rådde om våra gäster med otaliga härliga behandlingar från topp till tå. Som om det skulle ha varit nog så fanns det även gym och en härlig poolmiljö för den som ville ta ut sina energier ytterligare eller så kunde de gå på mina yoga och skivstångspass.

Idag firade vi alla norska mammor på morsdag så det var mycket kärlek i luften. Många glada mammor som blev uppvaktade med god mat och trevliga behandlingar…en svensk kvinna uttryckte -jag känner mig som en turist idag bland alla våra norska grannar. ;-)

Hemresan gick lätt i det vackra vädret! Knallblå himmel och -12 utanför bilen. -Solglasögon på och rock´´n roll i bilstereon, vårkänslor trotsar termometern! ;-)

Nu skapar vi en ny vecka med nya utmaningar!

Kram Sandy