Ulrica Norberg till Happy Spine & Mind

 

 

Workshop

Ulrica Norberg

 

Jag är så glad att få VälkOMna Ulrica till oss! Att få dela hennes värme, kärlek och enorma kunskaper med er. Passa på att delta vid detta unika tillfälle. Vi har endast 14 platser, så det är först till kvarn som gäller. Din plats är säkrad när du anmält dig med:

Mejl:          sandy@happyspine.se och betalt investeringen på bankgiro 5445-7338  (ange i anmälan om du önskar                         kvitto)
Pris :          300:- för dig som f.n går kurs hos oss, 350:- för övriga
Plats:        Happy Spine & Mind, Oskarsvägen 3b
Datum:   1 oktober
Tid:            kl. 17.15-18.45

 

Restorative Yoga. Therapeutic De-stress yoga

Varmt välkommen till denna yogaklass där fokus ligger på att stressa ner , koppla av och finna ro i kropp och själ. Restorative yoga är en meditativ yogaform där belastning på kroppens leder tas bort av sk. props (ex. block, kuddar, filtar ögonkuddar) för att skapa en mer total och avslappnande vila vilket hjälper kroppens system att balanseras och obalanser att läkas inifrån och ut. Vi jobbar med terapeutiska yogaställningar som främjar djup avslappning för att skapa optimala förutsättningar för återhämtning, stresslindring och att skapa utrymme för cirkulation att flöda fritt. Ulrica integrerar även aromamassage och andnings- och fokuseringsövningar för att hjälpa deltagarna till ökad fokus och inre harmoni. När du tar dig tid att vila, ger du näring till din kropps organ och immunsystem och förbättrar funktioner som normalt störs av stress. Det bidrar till att lindra problem med bl.a matsmältningen, blodtryck och sömnproblem.

Passar alla, oavsett tidigare erfarenhet och ålder. Alla nivåer; Varmt Välkomna!

 

Ulrica har en bakgrund som journalist, akademiker och har en Fil.kand. och Fil.mag. i film och kommunikation från Stockholms Universitet. Sedan 19 års ålder har hon intresserat sig för Yoga, meditation och personlig utveckling. Första mötet med yoga skedde i början av 90-talet i NYC då hon bodde där för studier och arbete.
Hon har flertalet längre utbildningar i yoga (är E-RYT) och är utbildad i friskvård. Ulrica är en av Sveriges pionjärer i yoga då hon var en av de första att porträttera yoga för allmänheten. Hon har skrivit flertalet böcker och artiklar i yoga både i Sverige och utomlands.


Ulrica har utbildat över 400 yogalärare i Skandinavien och hon var en av de första i Sverige att erbjuda personlig träning i yoga samt terapeutisk yoga för individer och grupp. Efter att ha arbetat med att driva yogastudion OmYoga, numera Urban Om, i 3 år i Stockholm, undervisar hon idag öppna klasser och kurser i Stockholm samt håller flertalet workshops och
utbildningar på olika platser i Skandinavien och i Europa. Hon skriver även böcker och föreläser om yoga, hälsa, personlig utveckling och kommunikation. Ulrica är även yogamästaren Alan Fingers elev, vilken representerar den välrenommerade yogatraditionen ISHTA Yoga med sitt säte i New York, NYC, och hon arbetar med denne på utbildningar och utveckling av yoga internationellt. Ulrica är känd för sin djupa kunskap, sin pedagogik, inspirationsförmåga och varma framtoning.