Hela helgen i dagarna 3 har jag fått redskap och putsat på tidigare verktyg i min lilla låda av kunskap. Om du går in med vetskapen att du bara ska uppleva och kommer att landa hemma med 25% av det som sagts. Jag då vete katten om jag inte får slänga alla tidigare prestationskrav och duktig flicka på soptippen. För jag har nu landat hemma och känner mig så befriad och hungrig på resten som komma skall när vi ses i modul 1 av Hormonyoga utbildningen. Har sovit och jobbat i det undermedvetna, vi har shantat och klurat på verktygen, jobbat med läran om chakras, andats och mediterat.

En mycket bra helg är till ända och jag längtar efter att få portionera ut lite här och där. Så spännande att få tillgång till andra traditioner och nya tekniker.

utdrag ut prospekt: HoliYoga HORMON – HOLIYOGA HORMON är kvinnors eget redskap att gå mot strömmen, våga gå inåt, möta chandras (månens) ljus i den lugna, stilla floden, göra litet, göra långsamt, göra inkännande…omfamna sig själv .

Det finns många olika komponenter som är invävda i yogaformen, ayurveda och TCM(traditionell kinesisk medicin) bla. Man jobbar mycket med intention till olika delar av kroppen, olika organ, olika körtlar. Yogan använder sig även klang och vibrationstekniker b.la genom sin egen röst och mantran. Ljud som är osynlig energi som på olika sätt kan kalibrera vårt energisystem.

Det är en yogaform för att öka den kvinnliga lusten, sinnligheten. Den kan balanserar även pms, menstruation, vallningar och klimakteriebesvär. Det är bra för de som är utmattade eftersom det påverkar binjurarna mycket. Harmonierar och skapar balans. Det finns även testemonials om kvinnor som haft en längtan att bli gravid som blivit det efter att ha börjat med Hormonyoga.

När ska man inte göra hormonyoga? Vid hormonellt betingad cancer, hypertheros, myom, endemetrios eller när man är gravid.

DELTAGARE på utbildningen i HoliYoga berättar:
” Vaknar varje morgon och tror att jag drömmer. Jag är efter 18 år av smärta, terapier, tabletter nu så gott som smärtfri!”