Vi fortsätter sprida Yoga utanför vår studio.

Det har varit ett fantastiskt år med flera uppdrag att få dela min kunskap med många andra. Happy Spine har idag 14 schemalagda kurser per vecka och privata uppdrag som; att yoga med KFUM friidrottares unga framgångsrika ungdomar under vår och höst som ett led i att hitta sitt bästa jag och utvecklas som friidrottare. Tack Sanna Runheim för ditt förtroende!

Jag känner mig otroligt ödmjuk för det jag får vara med om. Vår stad har ett härligt födelsedags år med sina 750år. Där var vi med och guidade under 750 års veckan och i snitt 70-90 deltagare kom varje morgon för att yoga.

Den 17 oktober mellan kl.9-14 kommer Lifestyle fitness anordna ett event där intäkter kommer att gå till cancerforskningen. kl13-14 har jag fått uppdraget att få dela yogan med er till förmån för cancerfonden. Detta event får ni absolut inte missa! Det kommer vara tävlingar med fina priser, erbjudanden och fantastiska klasser!

Den 7 november finns jag med många andra härliga och duktiga instruktörer i Tegelbruket för en heldag med aktiviteter och där vi avslutar dagen med en skön, återhämtande yogaklass. Detta får ni verkligen inte missa! camp019

Mycket ni inte får missa i höst! 10814375_10152536855448981_1310692702_n

 

Tacksam och ödmjuk!
Namasté

Sandy