Kategorier
Sandys blogg

Vilken härlig kalender jag har.

Kikar lite i kalendern för att stämma av inför kommande period. Ser spännande ut…:-)

Det är dags att spela första golftävlingen i vårt lilla golfgäng på söndag, hihi jag kommer att äga sista placeringen men det blir med ett leende. Kan nog inte kräva mer eftersom man bör ligga i med svingen om det ska bli resultat. Om inte annat så är det ett härligt sätt att ladda batterierna inför kommande vecka i Yoga utbildningen som startar med tenta på onsdag.

5 dagar med mina kära blivande yogalärarkollegor blir en superduper upptrappning inför YogaGames i Göteborg den 3-5juni. Ser ut som att Örebro får se mindre av  mitt röda hårsvall en tid framöver…och även min underbara sambo så det får bli en extra dag i Göteborg så får vi en minisemester tillsammans och kan fira nationaldagen i ett förhoppningsvis soligt Göte.

Nä, nu blir det lite mer anatomiläsning…Ha de bäst!

Kram