Kategorier
Aktuell information yoga

Välkomnar en magisk lärare till hösten

Välkommen Annelie Fridman

 

 

Långt innan jag mötte yogan har meditationen funnits med mig och jag började yoga främst för att jag upplevde sådan smärta och stelhet när jag mediterade och tänkte att det nog skulle vara ett bra sätt att förbereda kroppen för att kunna meditera i längre perioder. Idag har yogan tillsammans med meditationen blivit en del av mitt liv.

Jag mötte yogan 1995 och började regelbundet praktisera Asthanga Yoga år 1996 – 2002.
Under 2003 praktiserade jag fram till 2013. Hösten 2013 startade jag den egna kursverksamheten – Mandala Yoga på Ringgatan i Örebro, med Hathayoga och Yin yoga som grund för min yogaundervisning.

Min yogaundervisning är en mix av det jag lärt mig från olika filosofier, skolor och stilar. Jag hoppas kunna inspirera alla som korsar min väg till att använda yoga som ett verktyg i sina liv som jag har kunnat göra under mina 18 år med den. Det är en unik resa för var och en av oss. Resan ger oss möjligheter att växa, den har sina lågvatten och sina höjdpunkter, sina möjligheter och sitt motstånd, sin klarhet och oklarhet… men allt är del av vår egen speciella resa. Njut av den!

Namaste!

Välkommen att boka dig för kurs onsdagar i nya lokaler hos Happy Spine & Mind. klicka för mer info och anmälan.