Kategorier
Sandys blogg

En dag på jobbet

Det slår mig…

Vilken tur jag har, träffar en massa spännande människor med olika behov.

Idag har jag haft  militärbesök som ska åka Vasaloppet men fått problem i länd och axel-inget quick fix direkt. Sen ett återbesök av ett tidigare ryggskott som mådde riktigt bra och tänkte sig gå på gymmet nu när promenaderna var smärtfria. =)

Besöket av en ung man med stor intellekt och nyfikenhet gav en härlig diskussion i KBT och en del mentorskap från min sida. Det besöket gav mig en anledning att fara in på nätet och hittade bla Steven Hayes

Boken beställd trots att de recensioner som gavs ansåg att översättningen saknade stuns. Who Knows, jag kanske får plats för den engelska versionen oxå. ;-)

Vilken förmiddag…hann tom med ett tandläkarbesök innan lunchen.

Eftermiddagen blev verkligen inte sämre…en av tjejerna hade visat prov på riktig STYRKA, klokt eller ej men stark var hon när hon lyckades välta en stor höbal på 250-300kg. Hennes älskade telningar, hästarna var ju hungriga och ingen fanns där att hjälpa henne. Wow!

Hittade tom med lite obalanserade muskler hos en träningskollega som jag tror i framtiden kommer att känna sig piggare i kroppen…

Nu ska jag ladda lite energi hos en annan kollega…det blir poweryoga med tema ”Trust yourself”

Carpe diem / Sandy