En Ishta inspirerad vecka har nått sitt slut i temat, höftöppnande.

 

 De sista två veckorna har vi njutit av Ishta inspirerade klasser och njutit av både andningsövningar och meditation.

Vi avslutar denna vecka med höftöppnande tema och för att referera till en som vet hur det är att leva med tidigare ryggsmärta ”Lyckoruset finns på något sätt kvar… efter fyra att kört fyra yogapass den här veckan med höft öppnar tema så kan jag konstatera att jag inte har ont i mina höfter / rygg idag.Tänk hur det var förut. Det är ju det här som är viktigt.  Inte ifall jag kan göra lyft eller inte.Min kropp håller på att transformeras….snart är den med mig, inte mot mig” -Cecilia

Nu avslutas veckan med våra morgonpigga early birds och idag fick vi bekänna lite färg då sonen och hans vackra sambo kom från grannlandet Finland  för att vara med. Tror vi skötte oss riktigt bra, allihop. 

 

Önskar er alla en Happy friday och trevlig helg!

 

Imorgon har vi en workshop i SMR kl9-12 (läs mer under workshop/event)

Finns plats kvar så hör av dig vid intresse.

 
image