Kategorier
Sandys blogg

Första dagen avklarad på ett kommande lärorikt år…

Sitter och summerar dagen…När jag packade bilen imorse kändes det mer som om jag flyttade hemifrån än att bara vara borta 4dagar. Packningen gick inte av för hackor…kunskap ska ju inte vara tung att bära men alla böcker som jag packade fick åka i en väska med HJUL för annars hade rygget gått av. Nu blir det till att börja tänka på engelska för all litteratur verkar vara på engelska.

Viryayoga är dynamisk och fokuserar på biomekaniken. Det kommer att bli ett intressant år! Snacka om att ha en beginners mind! ;-)

Vår underbara lärare Josephine har koll på detaljerna…jag måste jobba hårdare på min chaturanga dandasana=djup planka, (de flesta rörelser har ett namn på sanskrit-och de ska vi lära oss utantill) Tenderar att tappa min axel…ja, ni förstår ju! Inte lätt att göra en planka rätt när du inte har koll på biomekaniken! ;-)

Reflekterar över hur en nybörjarklass kan kännas för den som aldrig har utövat yoga när den kan kännas så här då jag ändå har utövat det i några år. Min kropp kommer att kännas imorgon.

Nä, nu ska jag öva lite på min pranayama( andning som ordagrant betyder ”förlängning av livskraften”)

Crea Diem – Skapa dagen

//Sandy :-)