Om Happyspine

 

Välkommen till den mysiga studion på Öster, Happy Spine & Mind i Örebro AB. 2003 började resan för studion/praktiken. Dessa år har inneburit egen personlig utveckling och massor av möten med härliga människor. Verksamheten startade i en mindre lokal med terapeutiska behandlingar. Under den tiden reste jag-Sandy ut till företag och behandlade klienter på plats. Samtidigt som jag instruerade i gruppträning och yoga på satelliter. Min dröm var att någon gång kunna erbjuda mina kunder en egen studio med allt under samma tak. I september 2012 blev det verklighet; Företaget flyttade in på Oskarsvägen och bytte namn till ”Happy Spine &Mind”

Vad är vår erfarenhet? Med åren har det blivit tydligare hur mycket huvudet faktiskt påverkar hur vi  mår i kroppen och att det då är en betydande faktor för energin och livskraften. Så idag hjälper jag dig med att få ordning på den fysiska kroppen och dina tankar/beteenden. Allt för att du ska kunna använda din fulla potential. För det vill du väl?

Happy Spine & Mind vänder sig till såväl företag, grupper och privatpersoner. Du kan få hjälp med coaching och handledning i din personliga utveckling och i ditt ledarskap. Vi jobbar tillsammans med dina resurser, så att du kan använda din fulla potential; I hemmet och på jobbet.

Jag är en resurs för ditt företag i er process och organisationsutveckling. Jag har god hjälp av mina tidigare erfarenheter som chef för dryga hundratalet anställda. Med hjälp av KBT- teknik, mina livserfarenheter och kunskaper hjälper jag dina medarbetarna att bli medvetna om sina resurser, kostnadseffektivare och att tillsammans nå målet och slutresultatet.

Bli en attraktivare arbetsgivare och skapa välmående personal!.

Jag anpassar mig efter dina behov som företagskund och ger dina medarbetare individuella behandlingar utifrån deras behov. Ni får ett personligt bemötande och ett brinnande engangemang från mig.

  • *Samtalscoaching
  • *Grupp- och teamcoaching
  • *Organisationsutveckling med KBT-tekniker
  • *Ledarskapsutveckling

Välkommen att utforska nya perspektiv!

”Psykosyntes är en livsattityd!”

Psykosyntes är mer än en psykologisk arbetsmetod. Det är en livsattityd, ett varsamt sätt att närma sig helheten. Det är en öppen modell för personlig och organisatorisk utveckling – en referensram som omfattar kroppsliga, transpersonella och sociala aspekter där kärleken till oss själva och andra intar en viktig roll.

Företagsaktivitet Har ni funderingar om en rolig aktivitet på jobbet? Varför inte testa ex. yoga, tabata? Teambuilding.

Föreläsningar

Skräddarsys efter önskemål och behov

 

SAMTALSCOACHING
Människor som utvecklat sin förmåga att påverka och styra sina känslor, tankar och attityder kännetecknas av ett inre lugn och målmedvetenhet samt har kontakt med och en vilja att leva i linje med sitt syfte. De hamnar precis som alla andra i kriser, konflikter och andra svårigheter men har förmåga att förhålla sig till situationen, välja, ta ansvar och se sina möjligheter.

Samtalscoaching innebär att lära människan hålla målet i fokus även när omvärlden, eller inre stress och ångest, gör allt för att få henne ur kurs.

Det är vägledning som hjälper till med att medvetandegöra det som sker när vi hamnar i olika kriser eller vill ha förändring i vårt liv. Med hjälp av ökad självmedvetenhet, förmåga att välja förhållningssätt, verktyg och metoder blir det som hindrar utveckling synliggjort och förvandlas istället till möjlighet och utveckling. Samtalscoachen använder sig på ett fördjupat sätt av kognitiv psykosyntes. Samtalscoaching är tidsbegränsat och vi träffas ett bestämt antal gånger. Det är Dina behov som styr!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *