Kategorier
Aktuell information

Pandemilag 2021

[av_image src=’https://www.happyspine.se/wp-content/uploads/2021/01/visir-och-handsprit-300×225.jpeg’ attachment=’6717′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Jag skriver på förekommen anledning av den tillfälliga pandemilagen som träder i kraft from söndag den 10 januari. ”– Det handlar i första hand om åtgärder som hindrar smittspridningen, men utan att lägga onödiga begränsningar på sådant som kan genomföras smittsäkert”

Vi kommer att begränsa antalet besökare i våra lokaler till max 10st pga av vår yta och detta medför att vi kommer även att begränsa antalet elever vilket medför att vi ändå med tacksamhet kan undervisa er på plats. Vi kommer självklart att fortsätta sända klasserna via zoom och om du hellre vill medverka där så mejla oss så snart du kan.

Vår intention är att dela upp klasserna så ni alla kan komma in i studion varannan vecka och varannan vecka ses vi på zoom. Ni kommer att få ett separat mejl på vilken vecka du kan komma.

Om du hellre vill medverka på zoom eller kanske byta till söndagsklassen som är nyinförd så vore jag tacksam för en återkoppling. Detta kan göra att vi minskar antalet elever i någon klass så ni kan komma varje vecka. Jag har bedömt att vi kan ha 6 elever på plats enl den nya tillfälliga lagen och många har redan bokat sig för zoom.

Tack för att ni fortsätter stötta vår verksamhet så vår studio kan finnas kvar för er när detta är över. ♥
[/av_textblock]