PT-Online

Personlig Tränare online!

               Vi skräddarsyr program för dig och ditt individuella behov! Regelbundna uppföljningar varje vecka.

Vårt samarbetspartner har en app som vi använder för att förenkla vår dialog och där ligger även dina träningsupplägg och scheman.

Nu finns även Small group för dig kvinna 45-65+ En liten grupp på 8pers, gemenskap och glädje, pepp och stöttning för att med dina förutsättningar möta andra i liknande situation av med- & motgång i livet. Vi utgår från din unika kropp med ex klimakteriebesvär, viktproblematik, stelhet/svaghet/styrka. 8 träffar med uppföljning, föreläsning och träning. Kost- & träningsprogram allt samlat i en app där vi har dialog under resan även när vi ej ses. Oavsett ditt målfokus är gruppdynamiken en fantastisk motor att nå ditt mål.

Investera i dig själv ,   2995:- /8tillfällen

PT-Online samt certifierad stark genom klimakteriet coach/Pt & Yogalärare

Vi erbjuder kost och träning utifrån dina förutsättningar  – du bestämmer själv vad du har för mål och vi hjälper dig på vägen dit och coachar dig på banan. Du rapporterar 1ggr/vecka, uppföljning och justeringar görs 1-2ggr/mån om behov finnes.

Med individuellt utformade kost- och träningsprogram kan du vara säker på att du får ett upplägg som passar dig, dina unika behov och dina individuella mål.

Vi erbjuder personligt anpassade träningsprogram unikt för dig. Oavsett om du är ute efter att bygga muskler eller jobba på att förbättra din Hälsa.

Oavsett om du vill gå till gymmet flera gånger i veckan eller träna hemma kan vi hjälpa dig med det. Alla kan oavsett ålder och tidigare erfarenhet – och det hela görs dessutom online, något som gör det lättare för dig att få till det i din vardag.

Det är du som gör skillnad så Tveka inte att kontakta oss Så ska vi hjälpa dig att nå ditt mål.

Sänd din anmälan till: bokning@happyspine.se