Kategorier
Aktuell information Kvinnohälsa

Pt-Smallgroup startar upp våren 2024

Den uppskattade Smallgroup kör igång igen 2024!

Med fantastiska resultat med ökad energi, minskad smärta, ökad styrka och vågen till trots har det rasat kg till höger och vänster.

Att sätta mål som är mätbara utan att fokusera på utfall som vikt eller centimeter med förlorad självkänsla ev känsla av misslyckande för att just den dagen du väger dig så är tarmen full, du har mens, har tränat tungt dagen innan, är stressad eller vad det nu kan bero på att vågen visar upp istället för ner eller ner istället för upp av andra anledningar. Nej, in med mätbara mål som genomförda pass, promenader, antalet sömntimmar, hur mycket vatten du druckit eller att du fått till alla dina måltider. Vi gör checklistan tillsammans, Du och Jag.

Vi kan ha många orsaker till varför vi vill skapa förändring, midjan är bredare, trötthet, vill känna dig stark, uthållighet, klimakteriekänningar, stress, tidigare erfarenhet i misslyckade försök osv

Under 8 veckor och 7 träffar, arbetar vi med förändring tillsammans för att bygga självkänsla och självförtroende. Ibland är förändringar smärtsamma och det kan vara svårt att släppa taget och om de drömmar som inte blev av. Det är viktigt att landa i insikten om att allt är precis som det ska vara annars skulle det vara på ett annat sätt. Men nu är det dags att starta resan. Du erbjuds ett unikt för dig kost- & träningsprogram, veckovisa träffar i en unik liten grupp på max 8 personer, med gruppträning och uppföljning, möjlighet att träna ytterligare 2 tillfällen i veckan i grupp, chatmöjlighet och program samlat i en app, där justeringar och korrigeringar sker löpande vid behov.

Du är inte ensam, du har klarat tuffa perioder förut i ditt liv, Du kommer att klara detta också. Vi gör det tillsammans, stöttar klurar och lär oss mer i våra studioträffar.

Anmäl dig redan idag. Endast 8 platser

mejl: bokning@happyspine.se

Start 2 mars
Investering 2995:-
lördagar kl9-10,30 (v13 och v15 ej träff) v9-17