Kategorier
Sandys blogg

Respekt!

Succes is not the key to happiness. Happiness is the key to success. If you love what you are doing, you will be successful” (Buddha)

I fredags tog sonen studenten och imorgon börjar allvaret. Det är få förunnat att få jobb direkt efter skolan men han har fått en provanställning och sätter i väg till Norberg imorgon. Idag bör du våga byta perspektiv om det ska bli arbete och det har han gjort. Jobben finns definitivt även utanför Örebros gränser och du bör vara flyttbar – då finns det möjligheter. Grattis min älskade Freddy – det börjar ordna sig och du har tagit ett stort kliv in i vuxenvärlden. RESPEKT! ;-)

Den här ”gamla” mamman njuter till fullo! Tittar mig i spegeln och tänker att hur kan det hava gott så fort? Hihi! Jag som inte har blivit äldre men förhoppningsvis klokare med åren.
Jag njuter av en helg med många känslor – barn som blir vuxna och rör på sig, barn som återvänder. Men sorg är en del också, min älskade mamma snubblade idag och föll så illa att det blev skelettskador. Oro och tårar är en del i våra liv som vi ibland önskade att vi slapp. Krya på dig lilla mor!

Åter tillbaka till yogamattan – nä, nu får det nog bli lite nötande av nya koreografin till BodyPumpen som har premiär på onsdag istället. Vi behöver alla en stark kropp som ska klara oss bättre undan skador på ålderns höst.

Ses snart igen, på mattan eller kanske ute i spåret.
Kram Sandy