Kategorier
Sandys blogg

Vilken härlig resa som pågår.

När jag satt i Kerala – Indien och såg ut över havet och lyssnade på de rogivande vågorna, så visste jag att det var något nytt på väg men inte vad. Resan hade startat – den inre.

Under våren har jag förkovrat mig i kunskap och njutit hårt arbetes sötma med allt vad det innebär med heltidsjobb och studier. Idag kan jag säga att det har det varit värt 100gånger om. Alla dagar kanske inte har varit på topp när jag rotat i tankar och känslor men efter regn kommer solsken. Min sol lyser starkt och klart just nu!

Jag sitter och ler här på min stol när jag reflekterar tillbaka. Vackra minnen och starka känslor gör mig lycklig, det vet jag idag. Varje ögonblick som pågår är NU och kommer inte tillbaka så jag fortsätter njuta och reflektera.

En orsak till min sköna energi och fåniga leende är sötman efter helgens underbara upplevelse – workshopen med Sarah Powers. Vilken ödmjuk och härlig människa. så mycket kunskap som hon delar med sig till oss i hela världen. Ja, de som vill dela den alltså. =) Jag bestämde redan i januari när jag var klar med min Yinyoga utbildning att om jag fick ynnesten att komma med på workshopen så skulle det bli min sommarpresent till mig själv. Jag är så lycklig att det blev så. Hela våren har varit att rikta energi för varje dags utmaningar så jag har inte lagt upp en massa förväntningar på helgen vilket var fantastiskt i sig. Lördagen inleds med en föreläsning om ”jaget och detet” våra sensitiva möten med varandra – mindfulness. Jag landade på mattan och lyssnade på språket. Det var som att sätta sig vid stranden och lyssna på vågorna – och det fortsatte hela helgen. Jag sveptes med! Tack Sarah för din kärlek till yogan och psyket. Visdomsmetoden är förankrad! (medvetet jag)

Energin har funnits kvar hela veckan och jag är tacksam! Möter du någon rödhårig med fånigt leende på stan så kan det vara jag.

Solen lyser lika klart på en blå himmel som i mitt hjärta!

Önskar er alla en underbar midsommar och ledighet!

Namaste’

//Sandy