Sandy har förkovrat sig med: E-Ryt 500h master ISHTA yogalärare, Kbt coach,Basmedicin 2år, Idrottsmassageterapeut Akupunktur, acunova och dryneedling, Examen i manuell ortopedisk medicin och mobilisering samt Lic kostrådgivare & PT

Jag fann min tillhörighet i ISHTA-Yogan som har rötter i tantra, hatha och ayurveda. Min intention är att guida med kärlek och varsamhet för att skapa mer förståelse och nyfikenhet i ISHTA, där jag har roten i Hatha yoga och fortbildning  i Yinyoga, Restorativ och Yoganidra. Jag har även en Master utbildning där filosofin legat i botten.

Det förekommer som oftast lite bus och utmaningar som ligger nära till skratt.   Jag älskar att guida med humor och glimten i ögonen för visdomen i yogan får mig att leva fullt ut så gott jag kan. Så häftigt att se den uråldriga traditionen blandas med dagens västliga forskning och vårt vardagliga liv. Yogan berikar mig likväl som den utmanar och balanserar mitt varande. Yogamattan väntar, kom och njut!

Livet har så mycket att erbjuda och jag lyssnar ödmjukt på de lärda. Inspireras av Sarah Powers, Alan Finger, Sarah Platt-Finger, Ulrika Norberg, Mona Anand, Judith Anoidea och Katrina Repka för att nämna några.Jag älskar att dela med mig av det jag lär och har lärt mig.