Kategorier
Sandys blogg

Träningsvärk delux!

military train

 

Det har varit en underbar vecka och jag avslutade den med att kliva ur min bekvämlighetszon! Det har varit en fantastisk weekend med att ta igen förlorad tid med vänner och i ett svagt ögonblick i fredags fattade jag beslutet i att hänga med min kära vän och kollega Sofia på Military training igår söndag!

Wow, det var så kul! Vi sprang mellan stock och sten i snön, gjorde kullerbytter,  ålade fram på alla fyra som militärer, bar på varandra, spelade snöbollsrugby, sprang upp och nerför grusgropen bärandes på bildäck, You name it! Idag har gjordens träningingsvärk äntrat min kropp! Önskar jag hade kunnat lagra de endorfiner som flödade igår i kroppen efter det underbara adrenalinpåslaget men tji får jag. Nu bär jag frukten av gårdagen och det lär troligen inte bli lättare de närmaste timmarna.

Så mina kära yogisar denna vecka ska jag dela med mig av mina erfarenheter. Hihi! Nejdå, vi ska inte ge oss ut i snön, det får ni klara av själva. Denna vecka ska vi jobba med att få igång kroppen och känna värmen och det gör vi med en hel del twistar och andningsövningar och att vara i området kring navel och solarplexus, (kan bli en del coreträning) även kallat Manipura chakra.

Ser fram mot att se er alla, på eller utanför yogamattan!

Kramasté