Västmanland brinner-yoga och donera en slant till de drabbade!

 

Läser via media och flera communitys på facebook om alla fantastiska medmänniskor som ställer upp med frivilliga insatser som  att evakuera drabbade, erbjuder sina hem till familjer och stallar till djuren, släcka bränder, gåvor och insamlingar av förnödenheter som mat, kläder, vatten, osv. Vad jag förstår så flyger franska bombplan in i skrivande stund för att hjälpa till med släckningsarbetet. Jag har också förstått att det börjar bli svårt att ta emot mer saker och kylvaror då det är svårt att hantera.  Civilförsvaret tillhandahåller ett postgirokonto 900287-4 som du kan lämna bidrag som öronmärks för de drabbade. Märk det ”skogsbranden” Det är ett annat sätt att hjälpa till om du inte har möjlighet att finnas på plats eller liknande.

Det är svårt att följa kampen som utspelar sig för jag ser emellanåt inte texten för tårarna som flödar. Så mycket KÄRLEK och vilja att hjälpa. Jag privat kommer att åka till Lillån -coop parkering imorgon (Frivillig insamlingsgrupp står där mellan kl11-16) och lämna resorb och vatten. Alltid något som insamlingen kan åka iväg med. Men jag öronmärker också en slant på postgirot.

Jag har ingen gård att erbjuda men jag skänker en vädjan till er alla att bidra med det DU kan. Imorgon kan du bidra genom att yoga en yinklass hos oss kl17.30-19. Det blir en donationsklass till de drabbade. Alla pengar som kommer in öronmärks ”skogsbranden” och minsta donation är 100:-.  Kom och bidra! Både kropp och själ kommer att tacka dig!

Om shanti shanti shanti

//Sandy