Kategorier
Kalla bad / Cold Therapy Personlig utveckling Sandys blogg

Vem är Du, förlorad i tanke och känslans kraft

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=”]

[av_image src=’https://www.happyspine.se/wp-content/uploads/2021/01/vakbild-225×300.jpg’ attachment=’6692′ attachment_size=’medium’ align=’center’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full][av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” admin_preview_bg=”]
Vad ser du i bilden? Vad är din tanke precis i det ögonblicket? Vilken känsla föddes i samma veva? Hur agerar Du? Är det sanningen som du agerar och reagerar för?

Ja detta är den mänskliga faktorn och är vi ej medveten om att en tanke kan föda en känsla så är det lika klurigt att förstå vårt agerande. För det faktum; att denna bild hade jag reagerat starkt på för ett år sen. Jag trodde mig aldrig se mig själv kliva ner i en isvak. Min kära make sa och säger fortfarande att detta kan man göra men då om det finns en bastu inblandat. Det väckte rysningar, kanske tom ångest med konsekvenstankarna -som jag hittade på såklart eftersom jag inte visste något om det. Men idag med erfarenhet kan jag säga att min upplevelse är: magi när kroppen reagerar och har samtal med min hjärna -samförstånd; vi överlever och vi kommer att skapa en kraft tillsammans, både fysiologiskt och psykiskt.

Själslig utveckling i symbios med att stärka immunförsvaret.

Den vackra bilden är tagen av: Kicki Nilsson, Icon photography
[/av_textblock]