Kategorier
Sandys blogg

Vilken avslutning på en fantastisk vecka i kärlekens tecken!

En vecka som har alla hjärtans dag som denna som nyss passerat hyllade vi lite extra på Happy Spine & Mind med  kärleksteman. Med fokus på vårt egna jag i kärleksharmoni kan bara bli bra. Många har haft tuffa veckor med virusinfektioner och jobb men vi lämnar det bakom oss och tänker istället: JAG är frisk! Att välja meningar med ordet INTE är att lura vår fantastiska hjärna. Eftersom vi ej kan uppfatta ordet Inte så blir tex en mening som: jag vill inte bli sjuk = jag vill (inte) bli sjuk! Så välj dina tankar och ord! ;-)

Jag var fylld av inre respekt mot mig själv och mina härliga yogisar inför fredagens early bird som lämnade en stark känsla av harmoni och självrespekt inför resten av dagen och helgen. Temat var: kärlek och repekt till mig själv.

Jag läste upp några betänkvärda ord från Upanishaderna och med dem i minnet gav vi oss in i yogapraktiken med full respekt. ”Watch your thoughts; they become words. Watch your words;they become actions. Watch your actions;they become habits. Watch your habits they become character. Watch your character; for it becomes your destiny.”

Sen fortsatte fredags feelingen, Anneli hade bakat ett fantastiskt gott bröd och här kommer receptet:

kokosbröd

4 ägg
1 dl kokosnötmjöl
2 -3tsk bakpulver
1 msk fiberhusk
4 msk kruskakli
2 msk mandelolja el oliv
ca 2 dl yogurt el kesella
solrosfrön,sesamfrön och pofibrer så mycket att det blir en lagom kletig massa :)
en nypa salt
 
Tryck ut degen mellan två bakplåtspapper, det är lite trixigt men det går :)
Degen räcker till en plåt.
Grädda i mitten 200 grader 10-15 min

Ät och njut av ditt eget nyttiga bröd!!!! Om man inte har alla frön hemma så ta lite mer av någon sort men INTE av kokosnötmjölet eller kruskan för det tror jag inte blir så bra.

Med förnöjsamhet njöt jag resten av dagen i samma härliga känsla. Massage hos min underbara vän och kollega, Fia Gustavsson innan lunch. Sen blev det lite kul vårshopping till mig. ;-) Jag var ju lite ego just nu så hem till lite lunch och en liten tupplur med kissen fick mig att ladda om batterierna. Vaknade pigg och kände mig så stark att fredagen fick avslutas med BodyPump instruerat av min kära kollega Linda. Vilken fantastisk vecka!

Tack alla fantastiska för att ni finns och gör detta möjligt!

Namaste’ / Respekt / Ödmjukhet