YogaGames levererade i ett vackert och soligt Göteborg

 

Sitter och summerar helgen med ett leende OCH trött kropp!

Med ett öppet sinne har jag nyfiket satt mig på min matta. Fredagens workshopar och lördagens flowklasser med fokus på att sträcka ut och finna balansen i kroppen oavsett om det gällde för handståenden, armbalanser  eller någon skön båge av flera övnngar,  landade med en härlig feeling av söt honung i kroppen. Tekniker som jag kommer att dela vidare hemma i studion med VARM kärlek. Kan säga att ni som gått på mina tidigare klasser och tyckt att jag ibland har haft tuffa klasser, se upp för jag har varit snäll jämfört med  mina lärare som undervisat i helgen. Hihi! Älskade att se dessa fantastiska lärare gå utanför boxen med humor och glimten i ögonen. Det jag dock önskade var att det fanns mer tid att hinna med mer underbara klasser och lärare men det sparar jag till nästa år eller någon workshop i framtiden.

NYHETER!

100 tankar och ideér snurrar i huvudet just nu. Så håll dig uppdaterad genom att sända mig ett mejl om att du gärna tar del av nyhetsbrev så är du en av de första att ta del av de begränsade platser som jag erbjuder. Filar bl.a på att erbjuda dig en 30min klass tuff och härlig coreträning till hösten och fler roliga workshops

Redan i veckan kommer det även att finnas härliga yogakläder från www.saprema.se/

Jag är Stolt att kunna erbjuda Anna´s ekologiska kläder i studion. Om jag inte har det du söker så tar vi naturligtsvis hem det åt dig

Det kommer även att finnas mattor och block till hösten.

VälkOmmen in

/Sandy