Detox your body & mind with Happy Spine & Mind, Yogaretreat – Bali 2016

Vill du utveckla din Yoga? Är du ny och nyfiken på Yoga?  Följ då med på vår fantastisk resa till världens främsta plats för yogaretreat vid havet – Bali 27 februari -4 mars 2016

I 7 dagar kommer vi att försöka göra så lite som möjligt annat än att investera i  ditt varande, yoga och konsten att meditera. På mattan, med naturen, i tystnad, i dialog tillsammans med människor som delar ett ömsesidigt intresse i personlig utveckling.

Varje dag blandar vi med en kraftfullare yoga och en lugnare yoga, så även om du inte yogat förut erbjuds du att utvecklas utifrån var du och din kropp befinner er just nu. Allt är helt valfritt att delta på.  Dagarna fylls med yoga, filosofi, massage, meditationer, sol & bad m.m. Ekologisk vegetarisk och hälsosam yogisk mat.

Du kommer definitivt lära dig att meditera under vistelsen om du inte redan är van utövare.  Alla nivåer är välkomna. Nivån på praktiken individualiseras i vår undervisning.
Den huvudsakliga stilen av yoga som utövas är Ishta yoga; där vi fokuserar på anpassning till kropp och själ i linje med flödet; andetagets rörelse, meditation, pranayama (andning) och visualiseringar för att balansera oss från insidan och ut. Varje morgon kommer att innebära en mer kraftfull praxis, och på eftermiddagen initieras mer restorativ / yin / Yoga Nidra praxis. På Kväll/morgon erbjuds alla att gå djupare och släppa spänningar genom att öva på att bara vara i tystnad med sig själv.

Du  erbjuds också vid behov samtalscoaching och att komma till satsang; sitta och prata om yoga och dess filosofi.
Om du letar efter en retreat där du kan fördjupa din fysiska och andliga övningar samt få en ordentlig meditation i och minska belastningen på många nivåer; då är detta Retreat på Bali definitivt det rätta för dig

kura kura verandakura Kura1kura kura pool

Kura Kura är en vacker plats att ansluta med naturen runt och inuti dig.
Kura Kura är den indonesiska ordet för ”havssköldpadda”. Havssköldpaddan är en uråldrig symbol för den andliga grunden för universum, innebär det oberoende patient långa resor och stöd för alla, från allt som existerar.

Det ligger på den sydöstra kusten av Bali, bara 50 meter från havet, i en traditionell fiskeby som heter Pantai Seseh (Seseh Beach på engelska), mellan Canggu och det berömda templet Tanah Lot.
Har ingen barer, restauranger, hotell eller köpcentrum, Seseh Beach är fortfarande orörd av turism och förblir autentiskt Balinesiska. Det är bara en 15 minuters promenad till den mycket populära Echo Beach, en berömd surf plats med restauranger på stranden.
Kura Kura ligger bara 25 minuter med bil till affärer och surr av Seminyak. Från flygplatsen och från Ubud är det ungefär en timme med bil.

Att vara på Kura Kura innebär att leva nära naturen med rytmer av havet, ljudet av fåglar och geckoödlor sjunger i trädgården, eller musik av balinesisk gamelan och mantran av den balinesiska ceremonierna runt omkring oss. Vi ger dig en plats från spänningar i det moderna livet, men kommer alla bekvämligheter du behöver för att känna sig hemma. Enkel Balinesisk stil med bekväma rum och sängar, en välförsedd yoga shala, bra mat, en swimmingpool och luftkonditionering.kura kura sovrum

På området finns:

  • Free Wi-Fi

 Det som inkluderas i priset är:

*7 dagar, 6 nätter i del av dubbelrum, 1 rum är 3 bäddsrum

*Frukost inkl detoxdrink, lunch, middag som allt är Balinesiskt/ Indonesiskt vegetariskt buffe’
Under dagen finna att tillgå: kokos & rent vatten, ört te, kaffe och färsk juice

*Alla yogasessioner, 2 lärarledda yogaklasser, (vid intresse – lärarledd funktionell 30min klass/tabata, Mysore – Acroyoga)

*Transfer till/från flygplatsen

*1 utflykt för shopping eller tempelbesök, övriga utflykter kan arrangeras till självkostnadspris.

 

Din lärare är Sandy van Langenberg

Yogaformer: ISHTA,( Hatha, flow -vinyasa) Yin,  Acro, Partner, Restorativ och Yoganidra

 Early Bird: 9 995:- (priser exkl flyg och försäkringar) vid bokning senast 10 november 2015.

Kostnad 11 november tom 10 dec 10 995:-,

Kostnad efter den 10 dec 11 995:-

OBS! begränsat med plats då det finns 5 rum med aircond och 2rum exkl.

Betalning: Vid bokningen betalar du bokningsavgiften på 5000 kronor som är en del av retreatkostnaden ( ej återbetalningsbar vid avbokning). Resterande betalas senast 26 Januari 2016. Bokningen är bindande.

Till bokningen

Mejla vid frågor: info@happyspine.se

Varmt välkOMmen att utforska din inneboende potential!