Kategorier
Aktuell information

Orresta Yoga Weekend 2023

•ORRESTA YOGA WEEKEND 2023•

Ny tradition att fira in våren med en Yoga & Dance weekend på Orresta Golf & konferens. 1 -2 april öppnar vi salen och bjuder in DIG till en Yogahelg.

I priset ingår hela helgen, logi, relaxen, klasser och all fantastisk mat. Pris & Bokning direkt till Orresta Gk / boka@orrestagolf.se eller ring 0171-443220 och säkra din plats. 2650 kr för del i dubbelrum och 2950 kr för enkelrum.

Dina lärare är: Frida Wirsén och Sandy van Langenberg

Frida är en av Sveriges främsta yogaprofiler och vill alltid leverera yoga med glädje. Två år i rad har hon varit nominerad som årets förebild och årets gruppträningsinstruktör till Guldhjärtat. Med en fot inom yogans filosofi blandar hon sina koncept med vetenskaplig akribi. Som hälsovetare har hon skrivit en studie om yoga ”Kan yoga minska stress och motivera till ökad fysisk aktivitet?: En intervjustudie om MediYoga” inom medicin och idrottsvetenskap. Med hennes företag ”Yoga by Frida” etablerar hon koncept runt omkring i Sverige som DANCE ENERGY YOGA, DANSYOGA och VINYASAHEALING. Och som den glädjespridare hon är vill hon inspirera DIG till en mer holistisk helhetshälsa. Läs mer om Frida här: @yogabyfrida eller www.fridawirsen.se

Sandy är Yoga Master med rösten som får dig att mjukna ända in i själen, Kraften och glädjen som får dig att skina inifrån och ut, terapeuten som får dig att lära känna din kropp som aldrig förr. Som studioägare, terapeut, instruktör och lärare har hon varit verksam i 30 år. Hon har varit en uppskattad instruktör på event, anordnat resor och retreat till Bali och Mallorca genom åren men även här hemma i Sverige. Sandy blandar filosofi, vetenskapliga studier med yogan utifrån en Master utbildning för att DU ska känna dig INBJUDEN att utforska yogan utifrån ditt unika perspektiv och erfarenhet. En resa för DITT personliga ledarskap och utveckling eller bara en stund att landa på mattan.
Instagram @happyspine.se eller www.happyspine.se