Kategorier
Aktuell information Personlig utveckling Sandys blogg

Hur väljer du att se det?

Lärorikt år’

Att möta hinder har lärt mig vara lite som Pippi: – vad intressant, det visste jag inget om eller det ska jag väl kunna lära mig, har kantat min väg istället för att stoppa mig. Ett år som sargats med mycket sorg som startade med pappas bortgång september -21 och nästan på dagen 1 år senare förlorar jag Siri.

Saker faller på plats hela tiden och jag har lärt mig skala av flera lager av rustning. Livet lär mig massor just nu och är det inte tekniskt med hemsideprogrammering så är det de mjuka delarna i möten med människorna. Privat har mitt liv förändrats enormt och jag landar sakta i det nya. Allt är som det ska vara och tiden får utvisa vad det blir för kunskaper och erfarenheter av det. Min spirituella resa har prioriterats med alla fantastiska verktyg som presenteras och jag kikar nyfiket runt varje hörn. Bygger sakteliga en fast grund med familjen nära som utökats med flickvänner och barnbarn. Förlorar sakta min lilla mamma i ålderdom och demens, hoppas dock på en platå där vi kan vara i nuet.

Studion finns för dig för att du funnits där för den och jag är dig så tacksam! Vi tar emot 2023 med öppna armar där vi respektfullt möter oss själva och varandra. Ser så fram emot att få dela verktygen med dig, där vi tillsammans utforskar unika vägar för var och en. Några ord som avrunda denna dag som tillfört oss den fina vackra snön igen. Hoppas på ett vitt nyår för skidor och vinterbad, eller vad det nu månne bliva. Kärlek till dig som läst allt detta.

Önskar dig ett fint avslutande 2022

Gott Nytt 2023