Träffa min fantastiska och uppskattade kollega Vera Holm med världen som arbetsplats, nu när hon anländer till Örebro som gästlärare

Ett yogaretreat hemma i Örebro. En stad med möjligheter.

Vi vill med detta bjuda in dig till ett Urban yogaretreat den 28-29 augusti 2020.

Ett retreat där vi tillåter oss att landa i stillhet och bara vara, kroppen avlastad med våra props- bolster, filtar och block så skapar vi förutsättningar för att kroppen ska läka sig själv, återhämta och fylla på med energi. En möjlighet att gräva djupare i sin personliga utveckling genom det fantastiska verktyget Yoga.

Nervsystemet och våra hormoner får tid att vila och hitta balans.

Under dessa dagar får vi genom andningstekniker, yinyoga, visualiseringar, mjuka rörelser, meditativ promenad(om vädret tillåter) & yoganidra få vila, släppa taget om vintern och förbereda vår och sommar.

var: Happy Spine & Mind
lärare: Vera Holm & Sandy van Langenberg
investering: 1450 kr
När: fredag kl, 17-20 & lördag kl 10-17 

Lunch till självkostnadspris.

Bokas online eller med mejl till bokning@happyspine.se

(bild;Veronica Holm, i mitten, med sina lärare Sarah Platt Finger och Ulrica Norberg)

Veronica är certifierad RYT200-lärare i Hatha/vinyasayoga via Ulrica Norbergs Yoga for Life och även RYT500-lärare via ISHTA Yoga. Veronica är också certifierad i Chakrayoga, ISHTA Yinyoga & ISHTA Restorative/Yoga Nidra.

Veronica Holm

Jag mötte yogan för ca 10 år sedan och tyckte det var konstigt och svårt, men något gjorde mig ändå nyfiken och fick mig att fortsätta och efter att ha utövat hathayoga någon termin började jag verkligen inse vinsterna med yogan och efter det var jag fast. Utforskade yogan via Jivamukti, Ashtanga, Iyengar och Yinyoga och blev än mer fascinerad och ville då också dela med mig av allt yogan kan ge till andra och sökte mig till Ulrica Norbergs utbildning Yoga for Life (mer info på ulricanorberg.se). Under den tiden upptäckte jag ISHTA och det gick rakt in i hjärtat, jag hittade hem inom yogan kände jag. Beslutade då att fördjupa mig i yogan och då inom ISHTA-traditionen (”Integrated science of Hatha, Tantra & Ayurveda”, mer info på www.ishtayoga.com).

Jag brinner för hälsa och välmående i allmänhet både via träning, kost, ayurveda och yoga, men brinner även för djur och natur (är också utbildad Landskapsvårdare via Göteborgs Universitet). Så jag befinner mig gärna i yogasalen, men även gärna i någon träningslokal, gräver i rabatter eller slår med lie på någon äng!