Kategorier
Sandys blogg

Vilket bra initiativ!

Vilken ”händig” dag det blev. När min kund steg in så var det med vånda som han ville lägga sig för behandling. Ett ryggskott i länden är, om ni inte känt det ett jobbigt läge med tuffa smärtor främst lokalt men också med strålsmärtor som kan leda ut i ben/benen. Vi lokaliserade nivån på eländet och sedan blev det jag mot musklerna…jag vann! ;-) Det blir en öm kväll och dagar efter men befrielsen som glittrade i ögonen och smärtlindringen var så påtaglig att han bara sa, WOW! Det är det som gör mitt jobb såå fantastiskt…jag kan hjälpa och göra skillnad.

Idag gjorde någon annan oxå en skillnad… På ett företagsbesök idag hade en av killarna infört ett litet firande…många har varit trötta och slitna på jobbet. De klagar på vinter, kyla och mörker…men när han kollade solens nedstigning idag så var det först kl16 och ljuset skulle troligen hålla sig ett tag till…det var väl värt att fira!? Han fixade semlor till 11kaffet!

Det var ett bra initiativ! Låt oss hitta ljuset och använd dina positiva energier och vänd på klagandet till nåt värt att fira…

 Kram / Sandy